E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
18 Apr 2013 00:03
Forfatter
Maurice Sklar

Profeti ved Maurice Sklar.

24.nov 2005

Maurice Sklar blev født i New Orleans i Louisiana som del af en russisk jødisk familie med rige musikalske rødder. Han begyndte at spille violin som 4-årig, vandt mange priser fra han var 9 år og allerede som 13-årig rejste han hjemme fra for at dygtiggøre sig på violinen. 

Gennem de næste otte år studerede han på nogle af de fineste og mest anerkendte skoler i USA og vandt mange legater.

En vanskelig barndom kædet sammen med presset fra at skulle lykkes som violinist førte til en depression i efteråret 1986. I et år balancerede han på randen af selvmord, men kunne i samme periode optræde til fuldkommenhed ved hans koncerter.

Efter megen rådgivning, forbøn og udfrielse kom han ud af depressionen i efteråret 1987, hvorefter en hurtig indre helbredelse fandt sted. Siden da har Maurice Sklar rejst jorden rundt og både spillet og delt Guds Ord til stor velsignelse for dem, der har lyttet. Han har bragt helbredelse til mange ved at dele de erfaringer, han selv har gennemlevet af kampe, nederlag og sejre.

Du kan læse mere om Maurice Sklars liv, uddannelse og tjeneste på hans hjemmeside, hvor du også finder profetien på engelsk under titlen: The Preparation of the Bride. Du finder den under linket: Teachings.

Hjemmesiden er: mauricesklar.com

Kære Venner

I løbet af de seneste få uger har Herren ledt mig til at gå i forbøn for nationerne. Verden har oplevet utallige katastrofer og tragedier og fortsætter med at gøre det. Der er ingen tvivl om at vi lever i de sidste dage før vor Messias Jesu genkomst. Denne profeti blev givet til mig nogle få uger siden, og jeg tøvede med at frigive den fordi den er så stærk. Men Herren har tvunget mig til at gøre det. Jeg ønsker at sige udtrykkelig at jeg tror profetien er  betinget . Hvis vi vil bede og gå i forbøn, måske, mange af de katastrofer kan afværges og/eller udsættes.

Jeg beder at som du læser dette, at du vil have et åbent sind og modtage hovedbudskabet. Vi må være rede til Herrens genkomst. Vi må vende tilbage til vor første kærlighed og leve et rent og indviet live, hvis vi skal behage Ham når Han kommer til syne.

Må Herren rense vore hjerter så vi kan være en del af Hans vidunderlige og skønne Brud.!

Amen Maurice Sklar

Laodikea kirken

Udgangspunktet for profetien var, at Maurice mediterede over Jesu brev til menigheden Laodikea i Åb. 3:15-22, hvor det står:

"Jeg kender dine gerninger, du er hverken kold eller varm. Gid du var enten kold eller varm! Men nu, da du er lunken og hverken varm eller kold, vil jeg udspy dig af min mund. Siden du siger: Jeg er rig, jeg har samlet til huse og mangler intet, og du ikke ved, at hvis nogen er elendig og ynkelig og fattig og blind og nøgen, er det dig, så råder jeg dig til hos mig at købe guld, der er lutret i ild, for at du kan blive rig, og hvide klæder at iføre dig, for at din nøgenheds skam ikke skal ses, og salve til at salve dine øjne med, for at du kan se.

Alle dem, jeg elsker, revser og tugter jeg. Vær nidkær og omvend dig!

Se, jeg står ved døren og banker på; hører nogen mig og åbner døren, vil jeg gå ind til ham og holde måltid med ham og han med mig.

Den, der sejrer, vil jeg give sæde hos mig på min trone, ligesom jeg har sejret og har taget sæde hos min Fader på hans trone.

Den, der har øre, skal høre, hvad Ånden siger til menighederne."

Min Brud

Her kommer profetien:

"Jeg sender min rensende ild til kirken. Jeg adskiller Min Brud fra dagens Laodikea-kirke. Jeg forbereder hende. Jeg renser hende. Hun vil være uden plet og rynke. Jeg henter hende i en midnatstime. Kun dem der våger og beder; kun dem der favner budskabet om korset og hellighed; kun dem der vandrer i Helligåndens kraft i stadig lydighed; kun overvinderne vil være en del af Min Brud.

Flertallet i dagens kirke vil ikke være rede, når jeg henter Min Brud. Mange tror, de er frelst, men det er de slet ikke. De er optaget af nydelse og lyst og elsker sig selv. De brænder for den nuværende verden og dens selviske livsstil. De elsker penge og succes og higer efter berømmelse, position og magt. De vil ikke fornægte sig selv, bære korset og følge mig. De nægter at forsage alt. Derfor vil de ikke være rede, men blive ladt tilbage og stå ansigt til ansigt med den store dom, der snart kommer over verden. Advar dem som er lunkne og som har forladt deres første kærlighed til mig. For hvis de ikke omvender sig, vil jeg spy dem ud af mit legeme.

Jeg forbereder Min Brud. Dette er hendes herlige øjeblik. Jeg renser hende. Jeg smykker hende med mine kroner, juveler og smukke klæder. Hun vil blive uden plet eller rynke. Hun vil blive iført min retfærdigheds klædning - ægte, ren og hvid. Hvem vil komme til mig og købe det af mig, som de så desperat har brug for? Det er stadig ikke for sent. Omvend dig og vend tilbage til mig af hele dit hjerte, så du ikke går fortabt sammen med denne hæslige verden.

Jeg sender en mægtig hær fra Kina, som vil følge de gamle silke handelsveje, og de vil nå frem til nationerne i det såkaldte 10/40 vindue. Når de endelig når frem til Jerusalem, skal du vide, at bryllupsdagen er inde. Se op, for din forløsning er nær. For jeg vil komme i skyerne og møde dig i luften.

Men, de resterende nationer må forinden høre nådens evangelium. Dette vil føre til den sidste indhøstning - og den største høst, som verden nogen sinde har været vidne til.

Mange hundrede millioner venter på at høre de gode nyheder i Kina, Indien og i de buddhistisk og muslimsk dominerede områder i Asien og Mellemøsten. Og det samme for de fattigste nationer i Afrika og Mellem- og Sydamerika - samt hundredvis af øer i oceanerne. Jeg sætter fokus på disse områder."

Babylons dom

"Men du, Amerikas og Vestens kirke, har benyttet enhver anledning til at prostituere dig med afguder. Du har erstattet mit nærvær med religion. Du vil forgå, når min vredes fylde kommer over Babylon. Du vil blive fortæret af ilden. Du har hørt om og modtaget en fylde af min kærlighed og nåde, Amerika. Alligevel spytter du mig i ansigtet, forhærder dit hjerte og nægter at vende om til mig.

Europa, du forkastede mig og smed mig ud. I hundredvis af år provokerede du min vrede. Du foragtede mit folk Israel og slagtede dem i et raseri, som nåede min himmel, efter at du først havde udplyndret det jødiske folk og forvist dem fra land efter land. Du gjorde alt dette i mit Navn. Hvordan kan du fly fra vreden, der kommer? Det kan du heller ikke. Derfor vil du modtage og tømme mit vredes bæger. Bered dig til at møde din Gud, Europa. Europa, du vil modtage den konge, som du længes efter at tilbede i stedet for mig. Han vil snart træde frem. Når du modtager hans mærke, vil du for evigt være forkastet.

Oh Babylon, du drev mit folk fra deres hjem i Gaza for derefter at påbegynde det samme i Judæa og Samaria i Israel. Derfor vil jeg drive dig fra dine hjem på samme måde, som du har set det ske i New Orleans, Louisiana og Golfkysten. Der vil følge endnu to domme før årets udgang - en i en stor by i Europa og en i en arabisk nation i Mellemøsten.

Jeg vil ryste Californien som en advarsel, og så vil endelig det jordskælv komme, som jeg så nådigt har holdt tilbage i mange år. Millioner vil omkomme i de efterfølgende flodbølger, og Amerikas vestkyst vil blive fjernet og styrte i havet. Boston vil opleve et stort angreb på en skole, som engang for længe siden forkyndte Evangeliet, men som har forladt deres fædres tro - som aldrig vil vende tilbage. Den vil aldrig blive genopbygget. Fem terroristangreb vil ramme Amerika med en stadig voksende ødelæggelse over de større byer. Før afslutningen af 2007 vil en såkaldt "dirty bomb", dvs. en "hjemmelavet atombombe", sprænges i en stor by i det sydlige Amerika."

Økonomisk sammenbrud og kaos

"New York vil opleve tre domshandlinger før afslutningen af 2008. Den ene vil blive mere ødelæggende end den anden. Den ene vil ryste hele verdensøkonomien og forkrøble den engang så uovervindelige økonomiske magt i Amerika. Millioner af mennesker vil på et øjeblik miste alt. Sammenlignet vil det få krakket på aktiemarkedet i 1929 til at være noget småt. Amerika vil ikke længere være verdens førende økonomiske magt.

En anden domshandling vil ramme et stort stadion under en sports begivenhed. Og en eksplosion vil lægge næsten en hel bydel af New York øde. Men for jødernes skyld i New York vil jeg overnaturligt redde dem. Og derefter vil jeg virke den største hjemvendelse af jøder fra USA og andre dele af verden, som historien nogen sinde har set. Men det bliver først efter sammenbruddet af det økonomiske system, som de er afhængige af, at de vender hjem til det land, jeg har lovet dem.

Tokyo i Japan. HongKong i Kina. Johannesburg i Sydafrika. Calcutta i Indien. Sydney i Australien. Chicago i Illinois. Los Angeles i Californien. Paris i Frankrig og mange andre byer vil opleve store katastrofer inden for de næste fem år. Millioner og atter millioner af mennesker vil omkomme.

Aids epidemien vil reducere Afrikas befolkning til halvdelen af dens nuværende størrelse inden for de næste fire år. Mange andre uhelbredelige sygdomme, hungersnød, tørke og sult vil snart ødelægge de underudviklede lande på en måde, som det aldrig er sket før. Nordkorea vil udføre et pludseligt atomangreb for derefter at blive fuldstændig ødelagt. Kun Sydkoreas bønner kan forhindre dette. Pakistan vil blive et ledende center for verdens terrorisme og vil opleve et atomangreb.

Israel vil snart igen gå på vingerne for at   sprænge iranske atomanlæg. Syrien vil snart bryde økonomisk sammen og blive erstattet af en fanatisk islamisk regering. Et stort Al Qaeda koordineret terrorist angreb vil ødelægge mange historiske steder i Europa, som engang var bastioner for sand kristen tro, tilbedelse, kunst og musik.

Hvis Amerika ikke rejser sig nu og forsvarer Israel i stedet for at tvinge dem bort fra deres land, vil vi fortsat erfare de ødelæggende konsekvenser. I forholdet 10.000 til 1 vil vi fortsat se vore hjem og samfund ødelagt. Jeg vil kræve 10.000 sjæle i Amerika for hver en jøde, der bliver ramt. Dette er kun en brøkdel af, hvad der snart vil ske, hvis der ikke er en omvendelse og kommen tilbage til mig."

Kraftigere og tættere

"Jeg vil ryste alle nationerne; men efter hver ødelæggelse udgyder jeg min nåde, som vil føre til en mægtig indhøstning af sjæle til mit rige. Ligesom en gravid kvinde oplever veerne sådan vil disse begivenheder ske stadig hurtigere og kraftigere. Hver katastrofe vil være mere ødelæggende end den forrige, og det vil opleves tættere og tættere. Er det ikke hvad jeg har sagt i mit Ord? Hver katastrofe vil dømme og knuse en afgud, som tilbedes i dette babyloniske verdens system. Derefter vil jeg åbenbare mig som den eneste sande Gud over dem alle.

Jeg vil dømme Hollywood og hele filmindustrien for de millioner af sjæle, de har forført og sendt til Helvede. Jeg vil dømme medierne og tv-industrien. Jeg vil dømme musikbrancher. Jeg vil vælte hele musikindustrien på en måde så de aldrig kan forurene verden igen. Jeg vil dømme pornoindustrien på Internet. Hele datasystemer på Internet vil permanent blive lukket. Jeg vil dømme pro-abort bevægelser og deres tilhængere. Jeg vil dømme og forandre Højesteret. En kort tid vil de ændre lovgivningen, så den frygter og ærer mig.

Som en følge af disse katastrofer kommer der en moralsk og religiøs vækkelse i Amerika; men den vil i det store og hele være falsk. Gud vil kulturelt set blive populær, men ikke Bibelen og mit navn, Jesus. Det vil være et falsk evangelium. Ikke mange vil virkelig blive født på ny. Kun en rest af min kirke vil stå i et sandt og ret forhold til mig.

Når I ser, jeg tager Billy Graham og Oral Roberts hjem, ved I, at Amerika og Vesten har modtaget deres sidste kald. Og som jeg har sagt i mit Ord, at med mindre Faderen afkorter de dage, vil selv de udvalgte ikke blive frelst.

Bedraget inden for "kristen religion" vil blive så stort, at det vil være næsten umuligt at skille de sande profeter og lærere fra de falske. Forfalskede mirakler og falske "tegn og undere" vil forføre mange. Der vil endog være falske helbredelsesmøder, hvor der sker virkelige mirakler; men de vil ikke drage mennesker til mig. Forkyndelsen af mit suveræne herredømme, korset, mit blod, hellighed og Herrens frygt vil blive mere og mere sjældent - endog mere sjældent end det er hørt gennem de sidste 35 år."

Hvor er Bruden?

"Ikke desto mindre har jeg overnaturligt beskyttet og bevaret min Brud som ren og trofast over for mig. Det vil jeg fortsat gøre. I øjeblikket befinder det meste af min Brud sig i Kina. Mange er i Asien, Korea, Indien, Brasilien, Rusland, Kenya, Nigeria og ud over det afrikanske kontinent. Størstedelen af min brud er gemt i lønkamrene og er blevet forfulgt og drevet ud af kirkerne af grove pastorer, falske profeter og ledere og af undertrykkende statsledere. Mange er i fængsel. Der dør daglig nogle af sult og sygdom. De fleste af min Brud er blevet slået ned og efterladt i vejkanten af "religiøse ulve i fåreklæder". De er blevet glemt af dem, som er forblændet af grådighed og som har lagt beslag på deres penge og værdier. Kun de gode samaritanere kan få øje på dem. Resten er forblændet. Kun nogle få elsker min Brud, som jeg gør det.

Min Brud renses gennem ilden af mange prøvelser, plager og forfølgelser. De, som vandrer i min kærlighed og favner korset skilles ud og forfølges af Laodikea-kirken. De, som virkelig er salvet, og bringer det rene Ord fra min trone, fjernes fra landets talerstole og fra "Kristen Tv"   af dem, der støtter Laodikea-kirkens bekendelse: 'Jeg er rig! Jeg har samlet til huse og mangler intet! Jeg er helbredt! Jeg er velsignet!'

Virkelig? Er du det? Sådan ser det ikke ud fra min trone i Himlen!

Tag dig i agt for enhver selvisk lære, som appellerer til lysterne og begær efter penge. For den lære kommer ikke fra Himlen. Det er ikke min stemme. Mine velsignelser kommer ved først at søge mit Rige og min retfærdighed; de kommer ikke ved at skrabe rigdom sammen til dig selv, mens resten af verden sulter ihjel, dør og går til Helvede på grund af din selviskhed og grådighed. Når du står foran mig, vil det gå op for dig, hvad de sande rigdomme er. Sjælene til de fortabte er juvelerne i kronen på min Brud.

Mine tilbedere og musikere og de, der har en særlig salvelse, er næsten systematisk blevet fjernet af kirkeledere til fordel for det, som er populært og kan indbringe flest penge og tilfredsstille mennesker. Dette er afskyeligt i mine øjne.

Våg og bed så du må blive regnet værdig til at undslippe det, der kommer over jorden. Modtag min nåde gennem Helligåndens rensende ild, så du kan være en del af den smukke kvinde og Brud. Jeg gør hende klar. Det er ikke for sent endnu. Bliv en del af min Brud, tag dit kors, fornægt dig selv og følg mig. For det er vejen til sand velsignelse, helbredelse, udfrielse og tilfredsstillelse i livet. Det er den eneste måde, hvorpå min gave af evigt liv kan lyse i mørket i den verden, du lever i." Derfor: "Drag bort fra dem, og skil jer ud," siger Herren, "og rør ikke ved noget urent! Så vil jeg tage imod jer, og jeg vil være jeres Fader, og I skal være mine sønner og døtre," siger Herren den Almægtige.

"Da   vi nu har disse løfter, mine kære, skal vi rense os selv for alt snavs på krop og ånd og være hellige i gudsfrygt." (2. Kor. 6:17-18, 7:1).

"Og jeg hørte en anden røst fra himlen sige: Drag ud fra Babylon, mit folk, for ikke at deltage i hendes synder og blive ramt af hendes plager." (Johannes' Åbenbaring 18:4).

I vor Messias´ kærlighed

Maurice Sklar

Dokumenttype
Profeti