E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
09 Nov 2013 02:02
Forfatter
David Wilkerson

Esajas profeterede at Gud en dag vil rejse sig og ryste hele jorden: Se, Herren gør jorden tom og de og vender op og ned på dens overflade, han spreder dens beboere...bort er al glæde svunden; landflygtig er landets fryd...Thi på jorden midt iblandt folkene går det, som når olietræets frugt slås ned... ( Esajas 24:1, 11, 13 ).

Gud vil ryste jorden som var den et oliventræ til hver eneste frugt falder ned!...Thi sluserne oventil åbnes, og jordens grundvolde vakler...jorden raver og raver som drukken og svajer som vogterens hytte...( Vers 18-20). Hele jorden vil syntes som en skrøbelig hytte når Gud begynder at ryste den. Andre profeter er enig med Esajas' ord:

Ezekiel siger at når Guds vrede stiger, vil han ryste frygteligt alt hvad der kan rystes:" ...alle mennesker på jordens flade skælver, bjergene skal styrte, klippevæggene falde og hver mur synke til jord...Jeg viser mig stor og hellig og giver mig til kende for de mange folks øjne; og de skal kende, at jeg er Herren." ( Ezekiel 38:20-23 ).

Joel siger: " Herren brøler fra Zion, fra Jerusalem løfter han sin røst; himmelen og jorden skælver. Men Herren er ly for sit folk og værn for Israels ( Hans ) børn.

Haggaj skriver: " Thi så siger Hærskarers Herre: Endnu en gang om en liden stund vil jeg ryste himmel og jord, hav og tørt land, og jeg vil ryste alle folkene..." ( Haggajs Bog 2:6-7 ).

Hebræerbrevets forfatter skriver: "...Endnu en gang vil jeg ryste, ikke blot jorden, men også himmelen...for at de ting, der ikke kan rokkes, skal blive bestandig". ( Brevet til Hebræerne 12:26-27 ).

Dokumenttype
Forkyndelse